Начало Персонални мебелиЛични Барът на господин Пулис

Барът на господин Пулис

от admin

Персоналните мебели са израз на респект, уникалност и престиж. Изключително подходящи са за успели и доказали се личности, както и за тези, които са доказали своята любов, в годините. Тези творби са израз на уважение  или възхищение към съответната персона (персони), чийто (чиито) имена са изписани върху изделието. Изненадата да видиш името си върху определена мебел е силна и много приятна. Усещането, че си специален (сте специални) и този предмет е изработен лично за теб (за вас ) е много впечатляващо и вълнуващо. 

Първата персонална мебел , която сътворих беше за един човек , който успя за кратко време да превърне своята фирма в една от най-успешните в сферата на финансите в страната, в която живее. Обърна се към мен с молба да му направя бар за офиса, като ми се довери изцяло. Разбира се, аз знаех къде ще бъде позиционирано изделието, имах представа и от вида на сградата и от интериора в нея. Сградата е в ретро стил, реновирана е и е много красива. Изобщо не се поколебах, приех го като предизвикателство. Идеята да изписвам имената на притежателите на творбите ми, вече се беше родила и реших, че това е много подходяща възможност за нейното реализиране. Работата ми отне доста време, т.е. няколко дни. Върху изделието написах: – “Барът на господин … “фамилното му име, на френски език. “Le bar de mr. …” Аз поставям надписите върху творбите ми на френски, защото във френския език долавям нотка на романтика и изисканост. Творбата или барът, който виждате на снимките  е уникален, изработен е специално за конкретна личност, в красив ретро стил. Ако такъв тип  произведения бъдат съхранени в годините, един ден наследниците с гордост ще си спомнят за своите родствени предшественици. 

В конкретния случай се получи красиво, уникално и функционално произведение в ретро стил, което може да се впише и в един по-модерен интериор, за една елегантна еклектика. За мен е важно, че една ненужна някому вещ се превърна в нещо, което е единствено, различно и красиво! Разликата между това, което виждате на снимките  и първоначалния вид е огромна и точно тази разлика е силата, която ме кара да творя !

Свързани публикации

Изпратете коментара

Този уебсайт използва бисквитки. Използвайки го вие се съгласявате с това. Приемам Научете повече